• Early Bird Aanbieding

 • U heeft zojuist aangegeven dat u geïnteresseerd bent in mijn aanbieding voor vroege vogels. Daarvoor vriendelijk bedankt.

  Wie ben ik?

  Voor degene voor wie ik nieuw ben. Mijn naam is Bonita en ik heb een hondentrimsalon in Eindhoven in het stadsdeel Gestel tegen Veldhoven aan. Mijn trimsalon is makkelijk bereikbaar en er zijn ruime parkeerplaatsen aanwezig. Voor meer informatie verwijs ik u naar mijn andere pagina's.

  Early Bird aanbieding (Geldig tot 1 oktober 2017)

  Omdat de dagen weer langer worden wil ik mijn klanten de mogelijkheid geven om eerder op de dag te komen, daarvoor ga ik vroeger van start. Om te stimuleren dat u als klant vroeger komt wil ik daar een beloning van 10% korting tegenover zetten.

  Een aantal voordelen voor u en uw hond:

  • U heeft later op de dag meer tijd om leuke dingen te doen, waardoor een bezoek aan mijn trimsalon de dag niet opbreekt.
  • Bij warme dagen is het op dit tijdstip nog lekker koel wat voor uw hond veel aangenamer is.
  • U bespaart 10% op een behandeling in mijn hondentrimsalon.

  Geïnteresseerd?

  Indien u geïnteresseerd bent in deze aanbieding druk dan op de knop "Maak een afspraak" om het formulier in te vullen. (Vergeet daarbij niet om de code "EarlyBird" in het tekstvak te vernoemen). Of bel mij direct om nu een afspraak te plannen.

  (Ps. Er zijn maar een beperkt aantal afspraken mogelijk)