• Wie

 • Wie ben ik?

  Mijn naam is Bonita. Het hondenvak is mij met de paplepel ingegoten en loopt als een gouden draad door mijn leven.  Al op zevenjarige leeftijd werd ik door mijn ouders door heel Europa meegenomen om aan hondenshows mee te doen. Hun liefhebberij was het houden, fokken en showen van de Lhasa Apso's. Wij hielpen met het hele gezin mee om de honden in topvorm te houden. Hier een foto van onze Mao.

 • Ergonomische Trimsalon

  Ik heb mijn trimsalon aan huis. Voordat ik de salon heb gebouwd heb ik overal ideeën opgedaan over hoe ik de salon het beste kan inrichten. Heel belangrijk: de inrichting moet hygiënisch zijn. Daarnaast is het ook belangrijk dat alles ergonomisch is ingericht, zodat ik niet onnodig tijd verspil aan allerlei "logistieke" handelingen en uw hond langer dan nodig op de trimtafel hoeft te staan.

 • Goed gereedschap is het halve werk

  Honden trimmen is een precies werk. Ik doe er alles aan om wondjes en huidirritaties bij uw hond te voorkomen. Ik neem de tijd voor uw dier, en ik bezuinig niet op mijn producten of gereedschappen.

  Zo werk ik met shampoos speciaal afgestemd op het type vacht en huid van uw hond. Ook bij het eventueel aanpakken van parasieten. Ik knip met de beste scharen, zoals de topline van Jaguar en Matsuri. Professioneel uitdunnen en in model brengen is daardoor mogelijk, zelfs voor mensen die met hun hond aan tentoonstellingen meedoen. Ik gebruik professionele scheermachines met een groot assortiment aan scheerkoppen.

  Mijn gereedschappen worden elke twee maanden door een professioneel bedrijf onderhouden en geslepen.