• Jumper Doedag 2017

  • Jumper Doedag 2017

    Hondentrimsalon Bonita neemt dit jaar deel aan de in de Jumper Doedag gehouden in het Coppelmans Tuincentrum Veldhoven Sondervick. Op deze dag worden er diverse extra acties gehouden en activiteiten georganiseerd voor huisdieren en hun baasjes. De Jumper Doedag is een feestje voor mens en dier!

    Op zaterdag 30 september van 's ochtends 10:00 uur tot laat in de middag 17:00 uur zal ik doorlopend workshops geven over de verzorging, en alles wat daarbij komt kijken, van de vacht van uw hond. Uw hond, u, uw familie vrienden en kennissen zijn die dag van harte welkom voor een kleine trimbeurt, puppytraining, advies en instructies voor het zelf onderhouden van uw lieveling.

    Maar er gebeurt natuurlijk nog veel meer op die dag. Daarbij worden er speciale Dierendag euro knallers samengesteld en zijn er prachtige scherpe aanbiedingen voor alle huisdieren!

    Kortom een leuk gezinsuitje.